Ευχαριστούμε τον κ. Ηλία Μεσσίνα, ιδρυτή και πρόεδρο του ECOWEEK για την ευκαιρία που μας έδωσε να παρουσιάσουμε, στην πόλη μας  μία νέα δραστηριότητα για το περιβάλλον, στα πλαίσια του ECOWEEK που έλαβε χώρα στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης την εβδομάδα 3-10/7/2016.

Συγκεκριμένα, η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε με θέμα: »Το Πλαίσιο Εναλλακτικης Διαχείρισης των ΑΕΚΚ» , στις 7/7/2016 και ώρα 19.00 στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγίου Νικολάου με ομιλήτρια την κ.Αποστολάκη Αντωνία, τελοιόφητη φοιτήτρια Αρχιτεκτονικής, ως εκπρόσωπος του ΣΣΕΔ ΔΙΑΣ ΑΕΚΚ. Με την παρουσία τους μας τίμησαν αρκετοί φοιτητές, καθηγητές Αρχιτεκτονικής, καθηγητές από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας του Πανεπιστημίου Κρήτης, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες και εκπρόσωποι του Δήμου Αγίου Νικολάου.

Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουμε όλοι μαζί να προστατεύουμε την πόλη και το περιβάλλον μας, στηρίζοντας δράσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε περιβαλλοντικά θέματα, αλλά και κάνοντας την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων κομμάτι της καθημερινότητας μας.